ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Poliția Română: Brigada de Operatiuni Speciale Suceava (BOS) are doi candidati pentru funcția de şef birou la Biroul Tehnică Operativă

Doi candidati s-au inscris la concursul pentru funcția de şef birou la Biroul Tehnică Operativă din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava, prevăzută la poziţia 90 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție care îndeplinesc condițiile legale.

Poliția Română a anunțat că dosarele celor doi candidati au fost evaluate. Concursul va avea loc pe 18 septembrie. ,,Candidații a căror candidatură a fost validată, sub rezerva declarării ”apt psihologic”, urmează să susțină proba de concurs în data de 18.09.2023, în locația și la ora stabilite în anunțul de concurs,, arata Poliția Română.  Inainte de a ajunge la concurs, candidatii trebuie insa sa sustina evaluarea pshiologica.

,,În atenția candidaților înscriși la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea funcției vacante de şef birou la Biroul Tehnică Operativă din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava, prevăzută la poziţia 90 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție care îndeplinesc condițiile legale.

Vă aducem la cunoștință faptul că evaluarea psihologică se va susţine în data de 11.09.2023, ora 08:15, la sediul Centrului de Psihosociologie din Bucureşti, Șoseaua Olteniței, nr. 158-160, sector 4,, arata Poliia Românî.

Toate cele patru compartimente din cadrul Brigazii Operatiuni Speciale Suceava au funcțiile de șef scoase la concurs.