ANUNȚPUBLICITATEULTIMA ORĂ

Poliția Română a scos la concurs două funcții de șef birou la Serviciul Supravegheri Operative și șef birou la Biroul Surse Umane de Informații și Investigații, ambele din cadrul BOS Suceava

Poliția Română a scos la concurs două funcții de șef birou la Serviciul Supravegheri Operative și șef birou la Biroul Surse Umane de Informații și Investigații , ambele din cadrul BOS Suceava.

Concursul pentru  funcția de șef birou la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul BOS Suceava va avea loc pe data de 9 mai 2024.

 Concursul pentru ocuparea funcției de conducere vacante de șef birou la Biroul Surse Umane de Informații și Investigații la Brigada Operațiuni Speciale Suceava va avea loc pe data de 8 mai 2024.

Ce spune Poliția Română:

ANUNȚ privind concursul pentru ocuparea funcției de conducere vacante de șef birou la Biroul I la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava.

Posturi scoase la concurs:

Polițist

  • Ofițer de poliție

Nivel funcție: Conducere – perioadă nedeterminată

  • poz. 3 – sef birou la Biroul 1 – Serviciul Supravegheri Operative – BOS Suceava prevăzut cu gradul de Comisar șef de poliție – arma: Politia Romana, unitatea: Poliția Română, aparat central – Brigazii Operatiuni Speciale Suceava, jud. SV, MUNICIPIUL SUCEAVA, Domeniu de activitate: Operațiuni speciale
Mențiuni despre concurs:
Candidatul se poate înscrie: Pe un singur post
Concursul NU ESTE organizat la nivel central cu comisii de recrutare la nivel teritorial
Condiții generale și criterii specifice: 

a) este declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; Evaluarea psihologică se susține anterior probelor de concurs. Candidaţii declaraţi „inapt” psihologic nu vor fi programați la concurs, candidaturile acestora urmând a fi respinse ca urmare a neîndeplinirii condițiilor legale;
b) nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
c) a obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
d) îndeplineşte condiţiile de vechime şi studii.

Dată limită depunere dosar: 

09.04.2024, ora 16:00

Probe Concurs 
Proba – Interviu pe subiecte profesionale (funcții conducere polițiști)

Perioada de desfășurare a probei: 09.05.2024, ora 12:00

  1. Pentru a fi declarat „admis”, candidații trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi „respins”.

  2. Aprecierea rezultatelor finale ale probei se face cu note de la 1 la 10 (1 punct se acordă din oficiu).

  3. Rezultatele interviului se afişează în secțiunea fișiere a acestui anunț.

  4. Interviul structurat pe subiecte profesionale se va desfasura la sediul IGPR din Soseaua Stefan cel Mare, nr. 13-15, sector 2, Bucuresti.

Pentru accesarea informațiilor privind concursul pentru ocuparea funcției de conducere vacante de șef birou la Biroul I la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava, poziția 3, vă rugăm sa accesați linkul urmator: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1307