POLITICULTIMA ORĂ

PNL are o nouă echipă de conducere. Nicolae Ciucă: „Vremea luptelor interne a luat sfârșit”

Nicolae Ciucă – premierul României a declarat, vineri, la Consiliul Național al PNL, că partidul a dat dovadă de maturitate. „Vremea luptelor interne a luat sfârșit”, a spus liderul liberal.

„Cu puțin timp în urmă, s-a încheiat Consiliul Național al Partidului Național Liberal, în urma căruia au avut loc alegeri în Biroul Executiv al partidului. În urma rezultatului alegerilor, a fost completată echipa de conducere a partidului. Ca atare, din acest moment, putem să avem o perspectivă asupra a tot ceea ce ne-am propus să realizăm prin promovarea politicilor publice ale Partidului Național Liberal în cadrul coaliției de guvernare.

Consider că este un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în interiorul Partidului Național Liberal a luat sfârșit. Așa cum acum trei zile Președintele țării, Excelența Sa, domnul Klaus Werner Iohannis, a spus la Vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua Partidului Național Liberal, că vremea luptelor interne a luat sfârșit, mă alături și spun că într-adevăr, astăzi, Partidul Național Liberal a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit”, a declarat liderul PNL.