LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

PNL a început campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

PNL Suceava a dat startul  astazi, strângerii semnăturilor pentru  candidașii la alegerile parlamentare și prezidențiale . Liberalii au amplasat un  cort pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, iar evenimentul de inaugurare s-a desfășurat pe o ploaie mocănească.

Liderul organizației județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a anunțat că PNL vrea să strângă în județul Suceava 50 de mii de semnături de susținere a candidaților pe care Partidul Național Liberal îi va propune pe lista la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților și pentru candidatura lui Nicolae Ionel Ciucă pentru funcția de președinte al României.

Gheorghe Flutur, care va candida pentru un mandat de senator, a venit alături pe candidații la Camera Deputaților: Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu și a transmis un mesaj de încredere. Iar ploaia nu i-a oprit pe liberalii suceveni să vină la cortul amplasat și la ora planificată: 12:00 pe esplanada Casei de Cultură a Sucevei. „Și dacă tot plouă sunt convins că startul e de bun augur. Înseamnă rod bogat, înseamnă succes și sunt convins că PNL pornește cu dreptul la drum și sunt optimist alături de minunata echipă de oameni din jurul meu”, a subliniat  liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur- președinte PNL Suceava
Suntem pregătiți să le spunem sucevenilor de ce echipa liberală este o echipă de oameni onești, competenți, care au făcut treabă, avem o amprentă în administrația publică, locală și națională lăsată. Din echipa pe care o vedeți lângă mine, trei au avut funcții de miniștri, doi parlamentari cu o foarte consistentă activitate parlamentară și ne propunem în continuare ca Suceava să conteze cu ajutorul parlamentarilor liberali. Contează enorm de mult oamenii pe care îi trimiți în Parlamentul României să știe să se lupte pentru interesele sucevenilor. Obiectivul nostru este bunăstarea, siguranța și confortul populației județului Suceava în primul rând.”

Gheorghe Flutur a venit la eveniment însoțit de parlamentarii liberali Ioan Balan, Bogdan Gheorghiu, Angelica Fădor și Daniel Cadariu.“Avem tabele pentru strângere de semnături. În această campanie sunt implicați aleșii noștri locali, primari, consilieri locali, județeni, dar și membrii de partid. Așteptăm sucevenii să vină să semneze pentru susținerea la Parlament a echipei noastre și al lui Nicolae Ciucă la președinția României. E nevoie de curaj, de încredere și vrem să fim judecați după faptele pe care le am făcut și amprenta pe care am lăsat o în județul Suceava,, a arătat Flutur. 

La Suceava lista candidaților liberali pentru Senat este deschisă de Gheorghe Flutur, iar pentru Camera Deputaților de Ioan Balan.