GENERAL

PMP Suceava a ramas fara cei trei primari din județ. Marian Andronache lăsat cu ochii in soare de edili si organizații

PMP Suceava a ramas fara cei trei primari din județ   Este vorba de edilii din Pojorata, Miticu Dragomirnei si Fratautii Noi. La scrutinul electoral din acest an, Bogdan Codreanu, Radu Reziuc și George Olari vor candida din partea PNL:

Marian Andronache, liderul Organizațeii Județene a PMP a fost lăsat cu ochii in soare de catre cei trei edili care au condus organizațiile locale.

„Am candidat în anul 2020 ca primar pe lista PMP și am câștigat aceste alegeri. Acum, când partidul pe listele căruia am candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri de anul viitor și, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din comuna Frătăuții Noi, care dorește progresul localității noastre, vreau să-mi anunț viitorul drum politic și candidatura pentru un nou mandat de primar în echipa PNL”, decalara presei locale in luna decembrie 2023, George Olari. Edilul a fost sprijinit de Consiliul Județean in realizarea unor proiecte.

Primarul Nogdan Codreanu a fost exclus in PMP in urma unor neintelegi cu liderul de partid, Marian Andronache.

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc,  ales pe listele PMP și devenit independent după ce a fost exclus din partid, a devenit din luna iunie 2022  membru PNL.

Prim vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Balan confirma la acea vreme t că primarul Radu Reziuc s-a înscris în PNL și considerăa că acesta va continua proiectele liberale aflate în derulare în comună.

„Înțeleg că viceprimarul PNL și-a dat demisia din funcția de președinte al organziației PNL lăsând locul de președinte primarului nou înscris în PNL. Din punct de vedere procedural conform normelor statului PNL vom lua act de demisia președintelui și vom numi interimar pe primarul Radu Reziuc urmând ca în termen de 30 de zile să organizeze alegeri pentru noua conducere a organizației locale PNL Mitocu Dragomirnei”, declara anul trecut prim-vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Balan.