SĂNĂTATE

Planta care aduce norocul în dragoste. Ce trebuie să-i rosteşti pentru a-ţi atrage sufletul pereche | Dacă florile sunt rotunjite, gazda va rămâne însărcinată

În multe culturi se consideră că anumite plante au puterea de a atrage norocul, dragostea și prosperitatea. Se spune că cei care au în casă „Fe

Spathiphyllum („Fericirea femeii” sau „Crinul Păcii”) simbolizează castitatea conjugală. Această floare a iubirii aduce înțelepciune și încredere. „Crinul Păcii” contribuie la armonizarea relațiilor de familie și atrage fericirea în casă.

Spathiphyllum este una dintre plantele de interior preferate printre multe femei, în special femeile necăsătorite. Se crede că, plantând această floare de interior acasă, vă puteți întâlni în curând logodnicii, vă puteți căsători și, dacă aveți deja un soț, atunci planta va ajuta la păstrarea armoniei familiei și va ajuta la nașterea unui copil.

Dacă un cuplu care este căsătorit, spathiphyllum permite stabilirea unui respect reciproc unul pentru celălalt. Proprietarul singuratic al acestei plante își va găsi sufletul pereche într-un scurt timp.

Totodată, dacă Spathiphyllum este aşezată în dormitor, aceasta creează un unic ecran de protecţie din infidelitatea în căsătorie. „Fericirea femeii” aduce mereu armonia și dragostea în familie.

Proprietarul florii trebuie să monitorizeze în mod competent spathiphyllum. Aceasta are nevoie de multă căldură şi atenţie. Pentru atragerea sufletului pereche trebuie să comunicaţi cu ea şi să-i spuneţi toate dorinţele pe care le aveţi. Abia atunci planta își va dezvălui propriile caracteristici „magice”. Nu ar trebui să transferați floarea în alte mâini, altfel puteți oferi o părticică din propria voastră fericire feminină.

Ajută la dezvoltarea unui sentiment de frumusețe. Spathiphyllum poate fi un decor minunat pentru un apartament, orice interior se va potrivi.

Poate avea un efect pozitiv asupra sănătății dacă este prezentat cuiva bolnav.

Spathiphyllum va face față perfect depresiei, își va ajuta proprietarul să supraviețuiască unei despărțiri dificile și chiar să găsească un nou partener.

Ce spune legenda despre Spathiphyllum

Potrivit legendei, Spathiphyllum este capabilă să aducă femeii sufletul pereche. Atunci când Spathiphyllum înflorește, orice stăpână a florii este fericită și în armonie cu sine. Dacă este singură, atunci își va găsi perechea, dacă este căsătorită, dobândește toată atenția din partea soțului și copiilor, dar dacă nu are copii, va deveni mamă.

Dacă florile sunt rotunjite, gazda va rămâne însărcinată

Dacă florile sunt rotunjite, atunci gazda va rămâne în curând însărcinată. Ziua nașterii poate fi urmărită de spathiphyllum înflorit brusc.

Pentru a afla adevăratele sentimente ale unui partener, un tip trebuie să-i ofere o floare. Se ofilesc – sentimentele au dispărut, înfloresc – fata iubește.

Dacă capetele frunzelor s-au înnegrit, atunci în curând proprietarul va avea datorii.

Apariția simultană a 2-3 flori semnalează că toată lumea din familie va fi fericită și de bună dispoziție.

Pentru o fată într-o relație, o plantă înflorită va aduce o nuntă rapidă, iar cel care a aruncat foile va avertiza despre persoana greșită.

Pentru a face față suspiciunilor soției de trădare și a recâștiga încrederea și atenția pierdute, trebuie să puneți ghiveciul de flori în locul cel mai vizibil.

ricirea femeii”, își vor găsi neapărat sufletul pereche.