ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Foto/Plan Roșu de Intervenție. Accident rutier duminică după-amiaza  în care au fost implicate un microbuz și un autotren, în localitatea Prisaca Dornei, DN 17*

Accident rutier duminică după-amiaza  în care au fost implicate un microbuz și un autotren, în localitatea Prisaca Dornei, DN 17.,, Având în vedere numărul peroanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție*. La fața locului salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple. În sprijin, au fost trimise la caz și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanta.,, a transmis ISU Bucovina Suceava.
Microbuzul este răsturnat pe o parte, în afara părții În microbuz se aflau 9 persoane, neîncarcerate. Echipajele medicale și paramedicale au evaluat persoanele implicate în accident, iar până în prezent, doar patru necesită îngrijiri medicale. ,,Toate victimele sunt conștiente și cooperante. Bilanț final: După evaluarea celor patru victime, doar una singură va fi transportată la spital.
Celelalte trei refuză transportul la o unitate spitalicească,, arata purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, Alin Găleată.
Politia rutiera a preluat cercetările.