Doi elevi din Rădăuți au profitat că Pescobar se afla în apropiere și s-au dus după el pentru a-l ruga să le sponzorizeze balul bobocilor.
Pescobar se află în județul Suceava pentru un nou proiect în colaborare cu Ștefan Mandachi. Cei doi au lansat conceptil pop-up în România. Astfel, doi elevi din Rădăuți au profitat că afaceristul se află în apropiere și au mers la el pentru a-l ruga să le sponzorizeze balul bobocilor.
Paul Nicolau, patronul de la Taverna Racilor, a fost impresionat de efortul depus de elevi pentru a veni de la Rădăuți până în Gura Humorului, acolo unde se afla el. Afaceristul nu a stat prea mult pe gânduti și a acceptat să sponsorizeze Balul bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”.
„Au depus efort, s-au chinuit, m-au căutat, m-au găsit. Am vrut să fiu și eu undercover, dar n-am reușit. Bravo!”, a mărturisit Paul Nicolau.
Pescobar i-a întrebat pe cei doi elevi de câți bani au nevoie. Liceeni nu au îndrăznit să ceară o sumă anume, dar i-au mărturisit că o firmă din Rădăuți le-a oferit 2.500 de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă primită. Afaceristul a hotărât să depășească recordul și le-a oferit 3.000 de lei. Pentru a arăta că este sincer, s-a filmat în timp ce a trimis banii.
„Deci, dragilor susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis”, a spus patronul de la Taverna Racilor
Pescobar a bătut palma cu Ștefan Mandachi, la Suceava
Pescobar se află în Suceava, acolo unde va deschide o nouă locație, chiar în hotelul lui Ștefan Mandachi, dar nu definitiv. Cei doi vor să pună în aplicare conceptul pop-up, unic în România. Timp de o lună, Taverna Racilor se găsește și la Suceava în locația lui Mandachi.
„Mersi că m-ai primit în casa ta, mersi că m-ai primit la hotel Mandachi și experimentul sună în felul următor: Taverna Racilor pop-up restaurant! Adică, pe scurt, vin cu tot ce am mai bun în companie, cu managerii mei, cu hostessele mele, cu Laviniile, cu Larisele, cu cei mai buni bucătari, cu toată lumea, cu meniul meu, cu produsele mele, cu tigăile mele, cu tot, tot…unde? la el (nr. Mandachi) la restaurant.
Practic, îmi dă cheile restaurantului lui, mi le-a dat, și este restaurantul meu, în ghilimele, pentru o lună de zile. O lună în care tot bucovineanul, tot moldoveanul, toată lumea va veni aici să mănânce și să aibă experiența Tavernei Racilor. Așa că, ne-am unit forțele (…)”, a continuat Pescobar.