ACTUALITATENAȚIONAL

Personal medical de pe ambulanță, amenințat cu un cuțit chiar de pacientul pe care îl ajutau. Poliția a intervenit de urgență

O persoană a vrut să atace cu un cuțit personalul medical de pe ambulanță care încerca să îl ajute.

Agresorul a fost încătușat de  către poliţiştii de frontieră sătmăreni, informează, vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

A vrut să atace personalul medical cu un cuțit

În cursul zilei de vineri, a fost zărită o persoană rănită pe carosabil. Oamenii de la fața locului au chemat o ambulanță pentru a o ajuta.

În timp ce personalul medical de pe ambulanță oferea primul ajutor, persoana a încercat să îi atace cu un cuțit pe care îl avea în buzunar.

Ce au declarat anchetatorii

„În seara zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Negreşti Oaş, aflat în misiune în localitatea Certeze, jud. Satu Mare, a observat o persoană pe carosabil, care prezenta leziuni la nivelul capului (arcada sparta). În apropierea persoanei se aflau mai mulţi localnici care au declarat ca au solicitat prezenţa unei ambulanţe şi a unui echipaj de poliţie. La faţa locului a sosit o ambulanţa de la Spitalul Negreşti Oaş, iar în timp ce i se acorda ajutor, persoana rănită a scos un cuţit din buzunar şi a vrut să atace personalul medical. Poliţiştii de frontieră au imobilizat persoana şi au încătuşat-o”.

La scurt timp, la faţa locului au ajuns două echipaje din cadrul Poliţiei Negreşti-Oaş, cărora le-a fost predată persoana încătuşată.