GENERAL

Persoană ucisă în stil mafiot, tranşată şi incendiată în portbagajul unei maşini, în apropiere de Bucureşti

Descoperire macabră pe un câmp din apropierea Capitalei. Martorii au sunat la 112 și au anunțat un incendiu la un autoturism. Oamenii legii au descoperit însă că în portbagajul mașinii se aflau mai multe rămășițe umane. Urmează informații ce vă pot afecta emoțional!

Pompierii din București au fost alertați că pe un câmp din localitatea Măgurele de lângă București arde o mașină. După ce au stins focul au descoperit în portbagajul mașinii fragmente umane carbonizate. Este vorba de mai multe oase. Mașina ardea într-un lan de rapiță

Ulterior a fost anunțată Poliția.

Un cadavru carbonizat a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropiere de Bucureşti, într-o maşină. Mașina incendiată a fost ridicată de la fața locului de o platformă, pentru a fi expertizată și a se aduna noi probe.  Mașina a fost identificată după seria de șasiu. Este o Dacie Logan de fabricație românească 2017, înregistrată în Italia.

Maşina nu a putut fi încă identificată, întrucât au ars plăcuţele de înmatriculare. Din primele informaţii, victima al cărei sex nu a fost stabilit, a fost puternic lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată.

Cazul este anchetat de Procurorul de caz din Ilfov este sprijnit de criminaliști din Poliția Română de la Institutul Național de Criminalistică.