ACTUALITATELOCAL

Persoană decedată într-un autoturism parcat in Câmpulung Moldovenesc

Persoană decedată într-un autoturism parcat .
La data de 20.08.2022, ora 01.55, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin apel SNAU 112 de către o femeie  din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava despre faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 01:50 a găsit o persoană decedată într-un autoturism parcat în fața imobilului cu nr. 7 din mun. Câmpulung Moldovenesc.
         La fața locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor efectuate a constatat următoarele aspecte:
         Conform celor declarate de Vlasie Daniela, persoana decedată, care s-a recomandat a se numi Mirița Tiberiu, a apelat în jurul orei 01:15 SNAU 112, solicitând intervenția unei ambulanțe pe motiv că se simte rău. Cu ocazia intervenției, echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare fără succes, la ora 02:38 fiind constatat decesul.
         Persoana decedată a fost găsită pe locul din stânga față al autoturismului marca BMW. În interiorul autoturismului a fost găsit un portofel în în care se afla cartea de identitate a persoanei decedate, ocazie cu care s-a constatat că este domiciliat în mun. Huși, jud. Vaslui. Totodată, pe bordul autoturismului a fost găsit un telefon marca Samsung, despre care personalul medical prezent la fața locului a declarat că aparține persoanei decedate. Fiind accesată agenda telefonului mobil, s-a putut lua legătura telefonic cu numita Mirită Irina, sora persoanei decedate. Aceasta a declarat că se află în com. Sadova, jud. Suceava, cazată la Pensiunea ”Casa Cozorici” locație în care a venit în concediu împreună cu familia și cu fratele său Mirită Tiberiu care nu era însoțit de alte persoane. De asemenea, acesta suferea de afecțiuni medicale  cardiace.
           Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, s-a constatat că persoana decedată nu prezintă urme de violență. De la fața locului au fost ridicate cheia autoturismului, telefonul mobil și portofelul persoanei decedate, iar cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc.
            A fost dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.
           Nu sunt suspiciuni cu privire la deces.