GENERAL

Percheziţii la traficanţi de droguri din Dolj, Olt, Constanţa şi Tulcea

Trei persoane au fost arestate preventiv, în urma a 23 de percheziţii desfăşurate de procurorii DIICOT Craiova, joi, în județele Dolj, Olt, Constanţa şi Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri şi criminalitate informatică.

„În urma percheziţiilor, au fost găsite 137 de doze din staniol conținând fragmente vegetale, dispozitive de mărunţire şi recipiente ce poartă urme de fragmente vegetale, cântare electronice de precizie, sisteme informatice, înscrisuri, carduri bancare și 10.500 de lei.

Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a trei persoane“, potrivit IPJ Dolj,

Ulterior, cele trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

La activități au participat polițiști din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Olt, Gorj, Mehedinți și Tulcea, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.