BREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Percheziții la sediul Administrației Militare Regionale Cernăuți

La sediul Administrației Militare Regionale Cernăuți au avut  loc ieri, percheziții. Clădirea instituției a fost încercuită de circa 30 de reprezentanți ai Poliției și Gărzii Naționale, transmite Agenția de știri ACC.

Potrivit datelor neconfirmate, după cum a informat molbuk.ua, din propriile surse, au fost percheziționate birourile șefului AMR Cernăuți, Serghii Osaciuk și adjunctului acestuia, Bogdan Kovaliuk.

Conform jurnaliștilor, perchezițiile  au fost efectuate de Serviciul Securitatii din  Kiev.

Poliția regională păzește ordinea publică lângă edificiul administrativ. Accesul în clădire este interzis, funcționarii din interior au fost lasati sa paraseasca cladirea. Serviciul Securității al Ucrainei l-a suspectat pe un adjunct al șefului AMR Cernăuți de activitati ilegale cu ajutor umanitar.

De cealalta parte  șeful Administrației Militare Regionale, Serghii Osaciuk, a calificat aceste învinuiri din partea Serviciului Securității din regiune drept speculative și nemotivate privind deturnarea ajutorului umanitar de către adjunctul său. Guvernatorul Serghii Osaciuk ar fi  părăsit incinta clădirii pe la intrarea principală.