GENERAL

Pensiunea La Filuță, locația preferata de turistii din întreaga țară și de peste hotare

Pensiunea La Filuță-situată în Comuna Mălini din inima județului Suceava, la contactul Obcinilor Bucovinei cu dealurile mai line ale Podișului Sucevei, Pensiunea La Filuță vă oferă o experiență potrivită pentru nostalgici, pentru curioși sau pur și simplu pentru cei dornici să își umple inima de liniștea plaiurilor Bucovinei.

Pensiunea “La Filuță”, are disponibilitatea de a organiza evenimentele importante din viața dumneavostră, atât anul acesta cât și în următorii!
Complexul situat în comuna Mălini, sat Văleni-Stânișoara, este cunoscut atât în zonă, cât și în restul țării, pentru calitatea produselor culinare, frumosul peisaj, impecabilitatea camerelor și nu în ultimul rând, seriozitatea serviciilor prestate de căte personal!
 Cu siguranță, personalul complexului vă va ajuta să vă simți ca acasă!
Frumoasa locație organizează de peste 10 ani evenimente, atât nunți cât și botezuri! Cu experiența acumulată în domeniul evenimentelor împreună cu pachetul diversificat al serviciilor, oferă clienților nunți de vis!
,,Pe lângă faptul că peisajul îți încântă privirea, seriozitatea oamenilor noștri diminuează stresul mirilor(fapt dovedit, spunem științific?diversitatea bucatelor îți duc papilele gustative într-o altă lume, putem spune chiar o lume a plăcerii!
“Antreul” va fi reprezentat de bucătăria tradițională în aer liber(sigur v-ați plictisit de cel lăsat pe farfurie dinainte de a sosi invitații), care, pe lângă numeroasele bucate, oferă posibilitatea de a sta în aer curat, de a savura gustoasa mâncare într-o relaxantă stare!
De la varietatea meniului culinar până la pachetul de băuturi(de care noi ne ocupăm, pentru a lăsa tinerii căsătoriți să se bucure de cea mai importantă zi din viața lor, veți avea parte si de frumoasa trăsură, cu impunătorii cai pentru poze memorabile!
Acestea sunt o parte din facilitățile oferite de către pensiune pentru o nuntă de vis!,, sustine proprietarul pensiunii.

Dacă de multe ori te-ai gândit că ți-ar plăcea să fugi departe de tumultul orașului atunci La Filuță este locul de care ai nevoie. Având în vedere diversitatea facilităților din complexul nostru, poți fi sigur că vei petrece aici câteva zile de vis, indiferent că ai nevoie de liniștea naturii sau de o seară tradițională cu voie bună.

,,Turistul a devenit pretentios si trebuie sa le oferim toate facilitățile pentru a-i tine aproape,, ne spune proprietarul complexului.

CAZARE & CAMERE

Pensiunea dispune de 3 corpuri de cazare

Corp I: 4 apartamente, 1 camera single, 4 camere duble, 1 camera triplă Corp II: 4 camere duble. 3 camere triple, 1 apartament Corp III: 3 camere triple, 1 cameră dublă

ARTA IN GASTRONOMIE

La Filuță găsiți bucate tradiționale pregătite la afumătoarea din cadrul pensiunii. Rețetele preparatelor noastre sunt renumite pentru prospețimea lor, alegerea atentă a condimentelor și secretul afumatului, având o savoare perfect echilibrată.

OBICEIURI ȘI TRADIȚII

În casa tradițională veți descoperi nu doar obiecte vechi și pline de poveștile satului de odinioară, ci și atmosfera unor vremuri demult apuse.

ACTIVITĂȚI PENTRU TOȚI

Cât timp cei mari vor savura bucatele tradiționale delicioase și un pahar de vin la iarbă verde, copiii se vor bucura de un loc de joacă special amenajat în mijlocul naturii.

STÂNĂ TURISTICĂ

Stâna turistică vă oferă o experiență completă: puteți vedea cum sunt preparate bucatele tradiționale și totodată să vă bucurați de o masă pe cinste.