GENERAL

Pensiunea La Filuţă este una dintre cele mai frumoase și impunătoare pensiuni din zona Bucovinei

Pensiunea La Filuţă este una dintre cele mai frumoase si impunatoare pensiuni din zona Bucovinei. Aici va veti bucura de ospitalitatea noastra si veti petrece o vacanta de neuitat.
Situată în Comuna Mălini din inima județului Suceava, la contactul Obcinilor Bucovinei cu dealurile mai line ale Podișului Sucevei, Pensiunea La Filuță vă oferă o experiență potrivită pentru nostalgici, pentru curioși sau pur și simplu pentru cei dornici să își umple inima de liniștea plaiurilor Bucovinei.
Dacă de multe ori te-ai gândit că ți-ar plăcea să fugi departe de tumultul orașului atunci La Filuță este locul de care ai nevoie.
Având în vedere diversitatea facilităților din complexul nostru, poți fi sigur că vei petrece aici câteva zile de vis, indiferent că ai nevoie de liniștea naturii sau de o seară tradițională cu voie bună.

ARTA IN GASTRONOMIE

La Filuță găsiți bucate tradiționale pregătite la afumătoarea din cadrul pensiunii. Rețetele preparatelor noastre sunt renumite pentru prospețimea lor, alegerea atentă a condimentelor și secretul afumatului, având o savoare perfect echilibrată.

OBICEIURI ȘI TRADIȚII

În casa tradițională veți descoperi nu doar obiecte vechi și pline de poveștile satului de odinioară, ci și atmosfera unor vremuri demult apuse.

ACTIVITĂȚI PENTRU TOȚI

Cât timp cei mari vor savura bucatele tradiționale delicioase și un pahar de vin la iarbă verde, copiii se vor bucura de un loc de joacă special amenajat în mijlocul naturii.

STÂNĂ TURISTICĂ

Stâna turistică vă oferă o experiență completă: puteți vedea cum sunt preparate bucatele tradiționale și totodată să vă bucurați de o masă pe cinste.

Pensiunea dispune de 3 corpuri de cazare

Corp I: 4 apartamente, 1 camera single, 4 camere duble, 1 camera triplă Corp II: 4 camere duble. 3 camere triple, 1 apartament Corp III: 3 camere triple, 1 cameră dublă

La Filuţă ofera servicii de cazare excelente unde puteti veni impreuna cu familia, prietenii apropiati sau pentru o intalnire de afaceri in zona Bucovinei. Aflata la 60 Km de Mun. Suceava si 35 Km de Orasul Falticeni, mai exact in satul Valeni Stanisoara in comuna Malini, aceasta se intinde pe o suprafata de 1 hectar. In acelasi timp ea se afla in zona celor mai variate puncte de atractie ale Malinului.