ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Patru persoane cu cagule și un autoturism implicate în jaful de la un om de afaceri din Arbore

Patru persoane cu cagule și un autoturism implicate în jaful de la un om de afaceri din comuna suceveană Arbore. Polițiștii care investighează jaful de 100.000 de euro din weekned   incearcă să dea de urma acestora. Indivizii se pare că au venit dinspre Cajvana însă la întoarcere au plecat pe un alt traseu.

Potrivit unor surse, este prosibil ca proprietarul casei si soția acestuia să se fi întâlnit chiar pe traseu cu hoții dată fiind orele în care cele două mașini se aflau pe aceeasi artera de circulație.

Buliga Ion și soția, Raluca  participau duminică seara la petrecerea de botez la un restaurant din orașul Cajvana după ce duminică dimineață au încreștinat un copilaș. Hoții știau cu exactitate că cei doi nu vor fi acasă și au intrat în locuință fără a-și face vreo grijă că ar putea fi prinși. Ei au răvășit totul în casă și au plecat cu 100.000 de euro. Unul dintre hoți a fost șofer, acesta neintrând în locuința.

Raluca este administrator la Restaurantul Aroma Bucovinei din Arbore.

Polițiști au ridicat imagini de pe camerele de supravegehre de pe arterele principale din Arbore  și Cajvana dar și din localități apropiate. Totodata au fost ridicate imagini și de la localnicii care dețineau deasemenea camere de supraveghere  pe ulița familiei Buliga.

Ramane de văzut dacă oamenii legii vor reuși să identifice autorii și autoturismul pe care aceștia l-au folosit la jaf.