BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România nu-și protejează viitorul, nu-și protejează proprii copii și îi lasă să se zbată în sărăcie

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România nu-și protejează viitorul, nu-și protejează proprii copii și îi lasă să se zbată în sărăcie.

4 copii din 10 trăiesc în pragul sărăciei, iar OMV Petrom și-a crescut profitul de patru ori        într-un an, deși i-a scăzut producția.

Sărăcia românilor este cauzată de prețurile aberante practicate de către monopoluri private, cum e cazul OMV sau de stat, cazurile Romgaz, Nuclearelectrica, CEO și Hidroelectrica.

Guvernul protejează politica de prețuri ale acestora, fără să le pese de copiii care nu au ce mânca.

 

Nedreptatea ucide, iar al nostru guvern merge ”pe vârfuri” pentru a nu-i deranjeza pe cei bogați.

 

De asmenea, 28 de milioane de dolari, au plătit PNL și PSD diferitelor site-uri în 21 de luni. Peste 1 milion de dolari pe lună. O sumă frumoasă într-o perioadă când banii sunt mai rari și mai scmpi.

 

Sperăm ca noul proiect de lege privind finanțarea partidelor să aducă mai multă transparență, dar cu domnii Ciolacu și Ciucă sunt slabe șanse.

 

Deși noul proiect prevede ca publicitatea politică să fie marcată ca atare pe site-uri, se pare că nu vor exista sancțiuni pentru încălcarea acestei reguli.

 

Ba mai mult, partidele nu sunt obligate să publice valoarea contractelor cu presa.

 

Noi, verzii suceveni, cerem în continuare ca această subvenție să fie redusă cu minim 50%, mai cu seamă că suntem într-o perioadă economică și socială complicată.

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava