administratieBREAKING NEWS

Parchetul General confirmă dosarul penal pe numele ministrului Sportului! Eduard Novak ar fi lovit mașina instituției și a ascuns-o

Parchetul General confirmă dosarul în care e vizat ministrul Sportului, Eduard Novak. Este un dosar in rem, adică se cercetează fapta și nu persoana. Acuzațiile care i se aduc lui Novak sunt de conducerea unei mașini fără permis de conducere, de încredințare a mașinii unei persoane fără permis și abuz în serviciu. Ministrul spune că nu a fost chemat la audieri de procurori și că nu a condus mașina instituției pe care o conduce în interes personal, așa cum afirmă sindicaliștii.

Ministrul Sportului Eduard Novak ar fi ascuns în urmă cu un an BMW-ul ministerului în garaj după ce l-ar fi avariat în trafic. Conform Sindicatul Național Sport și Tineret (SNST), Novak ar fi încercat să mușamalizeze accidentul pentru a nu se afla că acesta nu avea voie să se afle la volan.

Conform unor documente și verificări consultate de SNST, Eduard Novak nu avea voie să conducă autovehiculul implicat în accident deoarece acesta ar trebui să fie la volanul autovehiculelor adaptate handicapului său.