RELIGIEULTIMA ORĂ

Pagina de facebook oficială a Mănăstirii Dragomirna a fost spartă. Reacția complexului monahal

Pagina de facebook  oficială a Mănăstirii Dragomirna a fost spartă,  cel mai probabil, de hackeri. Imaginea de profil  și cea de copertă ale complexului monahal  au fost înlocuite.

Descrierea pagini nu a fost inlocuită și nici datele de contact. Cert este că pe lângă informațiile religioase care au fost lăsate să fie publicate de cei care au avut acces,  pe respectiva pagina sunt  postate zilnic imagini video romantice si chiar imagini care duc spre pornografie.

Pe pagina de facebook  a mănăstirii au început să fie postate fragmente cu scene erotice din diferite ecranizări, precum și mesaje cu link-uri către diferite site-uri, aparent gestionate de către hackeri.

Reprezentanții mănăstirii i-au informat pe enoriași despre situație prin intermediul rețelelor sociale.

Reacția complexului monahal:

Întrucât pagina inițială de Facebook a Mănăstirii Dragomirna a fost preluată de o persoană necunoscută, vom posta aici și pe o nouă pagină https://www.facebook.com/profile.php?id=61550739787103 informații despre evenimentele desfășurate în cadrul mănăstirii noastre.
Vă rugăm să ne sprijiniți în raportarea paginii inițiale https://www.facebook.com/gaiguxx12 pentru a reuși să o închidem.
Vă mulțumim! Maica Domnului să vă ocrotească, iar Sfântul Duh să-și reverse darurile sale asupra întregii lumi! 🙏
Reacțiile internauților în fața acestui incident au fost destul de variate, unii exprimându-și indignarea, în timp ce alții au considerat totul o glumă.