POLITICULTIMA ORĂ

Orban: „Într-un moment în care atenția opiniei publice internaționale era îndreptată spre România, submediocrii aflați din greșeală la putere ne-au făcut de băcănie”

Fostul premier Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, s-a arătat extrem de dezamăgit de ședința extraordinară a Parlamentului de luni, în care a susținut un discurs președintele ucrainean Volodimir Zelenski. ,,Trebuia să fie un moment istoric, mai ales că a vorbit liderul unei națiuni cu adevărat eroice. În schimb, ne-a făcut de râs din cauza problemelor organizatorice. „Și a trebuit să mai suportăm și calvarul de a asculta silabisirile pline de poticneli ale lui Cîțu, Ciolacu și Ciucă”, a mai precizat Orban.

Orban, dezamăgit după ședința Palamentului în care a vorbit Zelenski

„Am așteptat cu emoție acest moment de referință în viața noastră politică și parlamentară, discursul în fața Parlamentului Românei al Președintelui Ucrainei eroice, aflate într-o luptă pe viață și pe moarte pentru supraviețuire în fața unui agresor care nu se dă în lături de la nicio ticăloșie pentru a-și atinge ambițiile.

În prima parte a discursului lui Zelenski nu am auzit nimic. Apoi l-am auzit doar pe Președintele Ucrainei, fără traducere. Când a început să vorbească traducătorul, mi-a părut rău că a început să traducă. A arătat că ori nu știe limba ucraineană, ori nu știe limba română. A distrus complet orice emoție, orice fir epic, orice logică.

La un moment dat am rămas și fără imagine. Și a trebuit să mai suportăm și calvarul de a asculta silabisirile pline de poticneli ale lui Cîțu, Ciolacu și Ciucă.

Într-un moment în care atenția opiniei publice internaționale era îndreptată spre România, submediocrii aflați din greșeală la putere ne-au făcut de băcănie”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

Președintele ucrainean Volodimir Zeleneski a susținut, luni seară, un discurs în Parlamentul României.