ACTUALITATELOCAL

Octogenar mopedist, acroșat de un autoturism. Batranul nu deținea permis

Octogenar mopedist, acroșat de un autoturism. Ieri, un batran de 81 ani, în timp ce conducea mopedul  pe DN 29A – raza loc. Călugăreni, din direcția Adâncata înspre  Zvoriștea, a efectuat manevra de viraj la stânga în incinta stației peco SC OILSTAR SRL fără a se asigura, context în care a fost acroșat cu laterala dreapta spate de către autoturismul marca Seat, angajat anterior în depășire, condus de către  C.  Laurențiu de 39 ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a mopedistului.

Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiind conduși la U.P.U. Suceava, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Fiind verificat în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că Scriban Gavril nu este posesor de permis de conducere.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. (2) și (3) din Codul Penal și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. (1) din Codul Penal.