GENERAL

O tânără din Rădăuți a obţinut ordin de protecţie față de mama sa. Femeia a lovit-o și amenințat-o pentru că nu e de acord cu iubitul ei

Ordin provizoriu de protecție emis de către polițiști .La 22.09.2023, ora 21.10, la sediul Poliției municipiului Rădăuţi, s-a prezentat o tânără de 20 ani,  din mun. Rădăuți, care a sesizat faptul că, la 22.09.2023, ora 20.45, a fost lovită și amenințată cu acte de violență de către mama sa, de 54 ani, din mun. Rădăuți.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânăra locuiește singură într-un apartament proprietatea mamei sale, situat  în mun. Rădăuți. Din luna decembrie a anului 2022, tânăra are o relație de prietenie cu un băiat, lucru cu care mama sa nu este de acord, astfel între acestea au avut loc mai multe discuții contradictorii.

În 22.09.2023, în jurul orei 20.45, în timp ce tânăra de 20 ani se întorcea de la muncă, s-a întâlnit pe stradă cu mama sa, iscându-se un conflict, femeia de 54 de ani lovind-o pe fiica sa și adresându-i amenințări care i-au creat o stare de temere.

În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieții și integrității victimei, astfel că polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „amenințare ” și „violență în familie”.