ACTUALITATEULTIMA ORĂ

O rădăuțeancă este autoarea accidentului teribil din Poiana Stampei

O rădăuțeancă este autoarea accidentului teribil din Poiana Stampei. Ieri dimineață, Ș.L.  de 60 de ani ,din municipiul Rădăuți, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes Benz pe D.N. 17 – în afara localității Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Audi, condus din sens opus de către numitul Proca Irinel de 43 ani, din municipiul Iași, județul Iași.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței , conducătorul autoturismului marca Mercedes Benz și P.E.  de 34 ani din  Iași, pasageră în autoturismul marca Audi, precum și vătămarea ușoară a numitului Proca Ionel , conducătorul autoturismului marca Audi și a pasagerilor în autoturism: Grasu Iulian de 40 ani, G. L, de 5 ani, Grasu Claudia de 37 ani, care au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor conducători auto, însă au fost conduşi la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform art. 196 alin. (2), (3) şi (4) din Cod Penal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.