ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

O parte din pompierii care au intervenit la incendiul de la fabrica de uși și ferestre PVC din Salcea

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ,,Bucovina, Suceava a dat publicității o imagine în care au fost prezentați o parte din pompierii care au intervenit la incendiul de duminică dimineață izbucnit la o fabrică de uși și ferestre PVC din Salcea. Incendiul a cuprins o suprafață de 1800 mp.

La stingere au participat pompieri militari din cadrul ISU Bucovina Suceava și ISU Botoșani dar și pompieri voluntari de la Serviciile de Urgență.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor este efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată a anunțat că incendiul a izbucnit la o hală a unui operaror economic cu profil de producție tâmplărie din PVC, pe raza orașului Salcea.

El a arătat că la fața locului intervin pompierii militari și civili pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, și s-a impus transmiterea unui mesaj de alertare către populație RoAlert

A fost emis și mesaj de alertă extremă: „INCENDIU major cu degajari mari de fum produs la fabrica ferestre termopan – zona SALCEA. Ocoliti/evitati zona. Lasati libere caile de acces pentru fortele de interventie.

Incendiul a fost lichidat