GENERAL

O mamă și-a găsit fiica decedată în dormitor

O mamă și-a găsit fiica decedată în dormitor. Tragedie într-o familie din Suceava. Acum se pregăteșe de înmormântare.

Politistii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă,  ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii BIC.

-Ieri dimineață,  Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către medic din cadrul SAJ Suceava cu privire la decesul lui H.  Lăcrămioara, la adresa de domiciliu din mun. Suceava, str. Eroilor.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul BIC însoțită de tehnician criminalist și a stabilit următoarele:

Lăcrămioara locuia împreună cu frații și părinții în mun. Suceava str. Eroilor, jud. Suceava și suferea de epilepsie.

În dimineața zilei de 20.07.2024 în jurul orei 09,00 mama sa s-a deplasat în dormitor și a constatat că fata nu mai respiră fapt pentru care a anunțat ambulanța. Echipajul SAJ sosit la fața locului a constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a  fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava de către Efemer, urmând a fi efectuată necropsia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin.1 din Cod Penal, ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii BIC.