ACTUALITATELOCAL

O gorjeanca a fost batuta crunt de concubinul sau din Vatra Dornei

O femeie de 38 ani din comuna Mătăsari, jud. Gorj care locuiește fără forme legale la concubinul său din mun. Vatra Dornei a sesizat prin SNUAU 112 faptul că a fost agresată de către concubinul de 41 de ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat ca între cei doi concubini a avut loc un conflict care a degenerat, bărbatul aplicandu-i concubinei mai multe lovituri.

În cauză a fost aplicat formularul de evaluare a riscului conform Legii 217/2003 fără a rezulta un risc iminent nepunandu-se emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca sub coordonarea unității de parchet, în baza probatoriului administrat și în funcție de poziția procesuală a victimei sa se dispună măsuri preventive.

După săvârșirea agresiunii autorul a plecat într-o locație necunoscută fără a putea fi localizat pana la acest moment. Victima nu a depus plângere prealabilă însă i s-a consemnat plângerea verbală la unitatea medicală, în baza acesteia fiind întocmit dosarul penal.