O femeie s-a ars la o mână după ce a incercat sa își salveze bunuri din locuința care i-a luat foc, În urmă cu două zile, în satul Vârfu Dealului, com. Pârteștii de Jos,  la locuința lui  M. D.,de 62 ani, avea loc un incendiu la o casă de locuit și la un adăpost de animale. Acesta a relatat faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu familia, a observat cum iese fum dintre locuință și adăpostul de animale, ulterior izbucnind un incendiu .

Soția  a încercat să intre în locuință pentru a salva unele lucruri, însă nu a reușit și s-a ars la un braț, fiind transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale aparţinând Detaşamentului Pompieri Solca,o autospecială SVSU Cacica, o autospecială SVSU Pârteștii de Jos,  care au procedat la localizarea şi stingerea incendiului.

În urma incendiului a fost distrusă în proporție de 100% locuinţa din lemn acoperită cu tablă cu suprafaţă de aprox 100 m2 și adăpostul de animale acoperit tot cu tablă cu suprafaţă de aprox 80 m2 .

În urma incendiului  au ars acoperișul casei de locuit, bunurile din interiorul acesteia, 5 m3 lemn de foc, adăpostul de animale și furaje, 5 tone de fân, 300 kg boabe porumb, un tocător de furaje, un atelaj hipo, frigider, 1 drujbă husqarvna, mobilă

Valoarea bunurilor distruse în urma incendiului a fost estimată  la  aproximativ 70.000 lei.

Incendiul nu s-a propagat la gospodăriile vecinilor, fiind ţinut sub control de către pompieri.

Din constatările lucrătorilor ISU a rezultat faptul că sursa producerii incendiului este efectul  termic al curentului electric.

Femeia  a fost diagnosticată cu arsură membru superior drept de gradul 2.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Pîrteștii de Jos, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de Vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, fapte prev. şi ped. de  art. 196 alin. 1 și art. 255 alin. 1 din Cod Penal, cauza urmând a fi soluţionată procedural.