ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

O doctoriţă de la Spitalul din Suceava, înjunghiată de soţ în plin proces de divorţ. Copiii erau în camera de alături

O doctoriţă de la Spitalul Judeţean din Suceava ar fi fost înjunghiată de soţ în această dimineaţă. Totul s-a întâmplat în casa în care locuiesc alături de cei doi copii. Ca să scape din mâinile bărbatului cu care acum este în proces de divorţ, femeia a sunat de urgenţă la 112.

Totul s-ar fi întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 7:30, în apartamentul unde locuiau şi cei doi copii ai săi. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict, iar la un momenrt dat bărbatul ar fi luat un briceag cu care ar fi atacat-o. Femeia, medic rezident, a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112 şi a ajuns la spital cu contuzii şi mai multe plăgi înjunghiate.

Acum se află internată pentru monitorizare, pe secţia de Oftalmologie, aceasta având o plagă şi în jurul ochiului stâng. Se pare că cei doi se aflau într-un proces de divorţ, iar potrivit unei postări făcute de femeie, nu ar fi prima dată când acesta ar fi avut un comportament violent. Anul trecut, femeia a fost internată într-un centru de protecţie. Bărbatul a ajuns la Poliţie, pentru a fi audiat. Oamenii legii au deschis un dosar pentru loviri şi violenţe în familie.

Medicul Molie Cristina de 34 ani  a fost cea care a sunat la 112 și a sesizatcă a fost lovită  de către soțul său, care ulterior a fugit în spate la Pizzeria Luca din cartier G. Enescu, municipiul  Suceava.

În regim de urgență a fost constituită echipa operativă de cercetare dar și echipaje suplimentare de căutare a agresorului care au fost direcționate în zonă. S-a stabilit că la data de 12.05.2023, în jurul orelor 07:30, în timp ce se afla la domiciliu în mun. Suceava, bld. G. Enescu, în momentul în care a dorit să iasă din imobil, a fost așteptată la ușă de către soțul cu care este în proces de divorț, Molie Cătălin Ionuț, de 36 ani din Iași care a interceptat-o când intenționa să iasă din locuință, a pătruns în interiorul apartamentului și a înjunghiat-o în zona capului și a zonei cervicale, după care a fugit.

Molie Cristina a fost preluată de către un echipaj S.A.J. și transportată la Spitalul Jud. Suceava în stare stabilă, conștientă, fiind diagnosticată preliminar:,, plagă occipitală și cervicală, plagă ochi stâng.

În urma activităților de căutare autorul a fost identificat în jurul orei 08:30 în zona străzii Universității, mun. Suceava.

            ,,Autorul a fost încătușat și preluat în custodie de către polițiști, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul infracțiunii de violență în familie, faptă prev. de art. 199 rap .la art. 193 alin. 1 Codul penal, urmând ca după audieri și administrarea materialului probator să fie dispuse și măsuri procesuale,, arata purtătorul de cuvant al IP Suceava, Ionuț Epureanu.