ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

O câmpulungeancă a împlint 100 de ani

O câmpulungeancă a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.  Un secol de viață  este o pagină de istorie.  O femeie care a trecut prin bucurii și necazuri.  De ziua ei, autoritățile locale i-au organizat o surpiriză. Primarul municipiului, Mihăiță Negură i-a înmâmat siploma aniversară, un buchet de flori și o sticlă de șampanie.  Nu a lipsit nici tortul aniversar.

Împlinirea a 100 de ani de viață este un frumos prilej de a aduce un semn de recunoștință persoanelor care au contribuit prin munca lor la bunăstarea unei comunități.

Autoritățile locale i-au trecut pragul casei pentru a o sărbători.
,,Un secol de viață este  întotdeauna un bun motiv de sărbătoare.  Doamna Nectara Ghiliceanu locuiește în municipiul nostru și a împlinit în data de 26.10.2023 frumoasa vârsta de 100 de ani.💯 💐 Am fost să o vizităm cu flori și tort și să-i urăm multă sănătate! Seniorii care împlinesc vârsta de 100 de ani sunt premiați, prin Hotărâre de Consiliu Local, cu o sumă în valoare de 2.000 de lei. 🎊La mulți ani, stimată doamnă Nectara Ghiliceanu!,, este mesajul primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.