BREAKING NEWSSPORT

O adolescenta a murit in timpul unui antrenament de volei

Tragedie in aceasta dupa amiaza la Piatra Neamt dupa ce o eleva din clasa a VII-a de la Scoala Gimnaziala Elena Cuza a murit in timpul unui antrenament de volei, adolescenta de 14 ani fiind legitimata la Clubul Sportiv Scolar din oras.

Fetei i s-a facut rau in sala de sport si a fost solicitata imediat o ambulanta. Medicii au resuscitat-o mai bine de o ora si jumatate insa a murit la spital.

„In jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, unei minore de 14 ani din Piatra Neamț, i s-a făcut rău în timp ce participa la un antrenament de volei, la o sală de sport din municipiul Piatra Neamț. Echipajele medicale s-au prezentat la fața locului, minora fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, în jurul orelor 13:50, am fost informați cu privire la faptul că, minora a decedat la unitatea medicală unde a fost internată”, a transmis IPJ Neamt.

Potrivit Clubului Sportiv Scolar din Piatra Neamt, antrenamentul la care participa adolescenta era de intensitate redusa iar fata si-a pierdut cunostinta brusc.

Eleva avea efectuată vizita medicală periodică la cabinetul de medicină sportivă, cu care unitatea are contract și avea viza medicală valabilă. De asemenea, din cele relatate de părinții sportivei, aceasta a fost supusă unor investigații medicale chiar la începutul anului 2023 și nu s-a evidențiat nicio problemă medicală incompatibilă cu practicarea sportului de performanță.