BREAKING NEWSMONDEN

Nuntă „pe bogăție” la Oradea. Tort împodobit cu bani, şampanie de 10.000 euro și celebri maneliști: Adi de la Vâlcea și Florin Salam

Călin Raita, un baron imobiliar din Oradea, s-a căsătorit, în weekend, pentru a doua oară. Nunta a fost una extrem de spectaculoasă.A fost petrecere de super-fițe la Oradea, cu ocazia nunții afaceristului Călin Raita cu mireasa sa, Raluca. Cu aceeași ocazie a avut loc și botezul fiului lor, Nicolas Ianis, cu care cuplul s-a pozat la debutul petrecerii.
Raita a adus la petrecere mai mulți maneliști, între care și Florin Salam, Bogdan DLP cu Cristina Pucean, Tanca Uraganu și Adi de la Vâlcea. Acesta din urmă a postat că mirele a cumpărat pentru nuntă 19 șampanii de câte 10.000 de euro bucata, ar fi vrut mai multe dar n-a găsit în toată Europa, a zis manelistul.
Raluca, mireasa sa, a ajuns la petrecerea de la Armonia Venue cu un elicopter negru.

Mirele a optat și el pentru o ținută ieșită din comun, un costum cu decorațiuni aurite. Conform uzanțelor, a umplut de bani maneliștii, cărora le-a aruncat bancnote.

Afaceristul a avut şi ambiţii de politician, pregătindu-se să candideze în 2008 la Primăria Oradea cu brandul „Superconstructorul” şi sub flamura Partidului Noua Generaţie (al lui Gigi Becali). În final, Raita a candidat independent, obţinând sub 1,3% din voturi.

Raita El a divorţat în 2010 de prima nevastă, cu care are trei copii, pe care a acuzat-o de infidelitate. Cei doi continuă să fie asociaţi în firma administrată de afacerist.

Adi de la Vâlcea l-a dat de gol

Manelistul Adi de la Vâlcea a fost, potrivit Adevărul, cel care l-a dat de gol pe Raita, într-un video postat pe Tik Tok, care ulterior a fost șters. Așa s-a aflat că, afaceristul, a comandat 19 șampanii, de câte 10.000 de euro bucata, că mirii au aterizat la chef cu elicopterul, dar şi că petrecerea urma să fie animată de mai mulţi manelişti cunoscuți publicului.

Pe lângă Adi de la Vâlcea, la petrecere au cântat şi Bogdan de la Ploieşti, Ştefan de la Bărbuleşti cu Narcis, Tzancă Uraganu și Florin Salam. Mai multe imagini AICI

„Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta”, le-a spus fanilor săi, Adi de la Vâlcea, arătând cu mâna spre un elicopter care ateriza în parcarea sălii de nunţi

Tzancă Uraganu a căzut în piscină

Tzancă Uraganu a fost la această petrecere protagonistul unui incident: vrând să filmeze, în direct, jocul de lumini şi focul de artificii, acesta a căzut în piscina sălii de evenimente.

sursa:clik.ro;bihon.ro