ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Nuntă cu 100 de oameni într-o sală de evenimente din Sucevița închisă recent de ISU pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu

Sâmbătă, în jurul orelor 13:00,  în baza unei informații, polițiștii s-au deplasat la sediul S.C. NOV MOTEL S.R.L., punctul de lucru ,,Complex turistic Ieremia Movilă” – sală de evenimente, din comuna Sucevița, în interior fiind identificat un grup de aproximativ 100 de persoane, ce participau la o nuntă, cu toate că, în data de 26 aprilie, I.S.U ,,Bucovina” Suceava amendase societatea respectivă  cu 100.000 lei și a dispus atunci oprirea funcționării și utilizării spațiului, până la obținerea autorizației de securitate la incendiu.

La fața locului, polițiștii au discutat cu N.V., administrator al S.C. NOV MOTEL S.R.L., care a relatat faptul că are la cunoștință de măsura complementară de oprire a activității societății pe care o administrează, dar a permis desfășurarea evenimentului întrucât a finalizat toate lucrările de conformare, însă nu a reușit să obțină autorizația de securitate la incendiu.

Polițiștii au întocmit  dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „exercitare fără drept a unei profesii sau activități”.