LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Noul primar al comunei Grămești instalat în funcție. Flutur: Închei această acțiune de instalare a primarilor, de depunere a jurământului, cu sentimentul că echipa liberală de primari din județul Suceava este foarte puternică

Președintele PNL Suceava a încheiat seria instalărilor de primari la Grămești, unde s-a înregistrat una dintre cele mai frumoase surprize în alegerile din primăvara acestui an. Atunci, o tânără profesoară de istorie, geografie și informatică a câștigat alegerile pentru comuna Grămești. La ceremonie au fost prezenți și deputata liberală Angelica Fădor, șefa organizației femeilor liberale, precum și primarul liberal al orașului Siret, Adrian Popoiu. Doamna primar Veronica Anechitei are proiecte ambițioase pentru comună, vizând recuperarea timpului pierdut pentru proiectul de apă-canal pentru localitate, dar și alte proiecte legate de modernizarea drumurilor. Președintele Gheorghe Flutur i-a promis că îi va fi alături în perioada următoare pentru rezolvarea oricărei probleme.
Gheorghe Flutur: „Închei această acțiune de instalare a primarilor, de depunere a jurământului, cu sentimentul că echipa liberală de primari din județul Suceava este foarte puternică. Avem primari în marile municipii – Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei – și în orașe precum Siret, Gura Humorului, Vicovu de Sus, Salcea, Liteni, Dolhasca, Frasin, Broșteni. De asemenea, avem primari liberali într-o bună parte din comunele județului Suceava. Îmi exprim speranța că, așa cum au fost până acum modele liberale de administrație publică locală, vor continua să fie modele de succes, iar cuvântul de ordine va fi inițiativa și proiectele de dezvoltare. Vă urez tuturor primarilor din județul Suceava succes în noul mandat.”