SĂNĂTATE

 Noua secție de Oncologie, ridicată în curtea Spitalului Vechi, în apropierea Centrului de Radioterapie Suceava, prinde contur 

 Noua secție de Oncologie, ridicată în curtea Spitalului Vechi, în apropierea Centrului de Radioterapie Suceava, prinde contur Este vorba despre o clădire cu patru etaje, care va lega de actuala secție printr-un tunel de sticlă. Termenul de execuție este de 22 de luni, iar investiția se ridică la aproximativ 43 de milioane de lei.

Consiliul Județean, instituția în subordinea căreia se află spitalul, a alocat, în acest an, pentru investiție, 25 de milioane de lei, cu posibilitatea de suplimentare.

.Investitia este  realizată de SC Antramicons Pojorâta, societate care a castigat licitatia.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur  explica la inceputul acestui an in contextul adoptării proiectului de buget pentru anul acesta că edificarea a ceea ce el a numit „spital de oncologie” este de fapt un nou corp de clădire care să poată satisfice mai bine nevoile actualei secții de la spitalul vechi,  este  un proiect foarte mare în domeniul sănătății.