ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Noră bătută de soacră în Baia

Noră bătută de soacră în Baia.  Polițiștii au fost chemați să facă dreptate. În cauză s-a întocmit dosar penal cu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violență în familie” faptă prev. și ped. de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 1 din Codul Penal, care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Baia.

Ieri, ora 13:33, lucrătorii de poliție din cadrul Secția 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 de către O. Sînziana din com. Baia, sat Baia, jud. Suceava cu privire la faptul a fost lovită de către soacra sa.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini, care cu ocazia verificărilor efectuate, au constatat următoarele:

Sînziana locuiește în com. Baia, sat Baia, jud. Suceava, împreună cu soacra sa  Paraschiva, în aceeași curte, dar în imobile separate.

În data de 20.07.2024, în jurul orelor 13:30, între numitele Oanea Sînziana și soacra sa Onceanu Oanea s-a iscat un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice, împrejurări în care  Sînziana a fost lovită cu palmele peste față de către soacra sa  fără a suferi leziuni.

A fost completat formularul de evaluare a riscului rezultând faptul că în cauză nu există risc iminent și nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, Sînziana s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, acesteia fiindu-i înmânată o cerere de emitere a ordinului de protecție, în cazul în care aceasta dorește să se adreseze instanței de judecată.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violență în familie” faptă prev. și ped. de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 1 din Codul Penal, care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Baia.