ACTUALITATELOCAL

Noi investiții în Vicovu de Sus. Spațiu comercial ridicat de o firmă privată

Noi investiții în Vicovu de Sus. Spațiu comercial ridicat de o firmă privată. Primarul orașului Vasile Iliuț susține  ca este deschis pentru înființarea de noi investiții  mai ales că acestea vor duce la crearea de locuri de muncă.

Un spațiu comercial de ridică aproape ce centrul orașului, teren  care ani la rând a fost plin de bălării. patronul SC Bucovina Verde Business SRL a decis sa investească pentru ca tinerii din orașul Vicovu de Sus să își găsească un loc de muncă aproape de casă.

,, Investitia cuprinde spații pentru închiriere și este autoriztaă să se ridice pe o suprafță de 1500 mp dar deocamdată se lucrează pe 750 mp,urmând ca diferența să fie continuată anul viitor,, a spus patronul firmei.

Pentru ca lucrarea să ,,plece din start,, cu aducțiunea de apă și canalizare, edilul Vasile Iliuț a solicitat ca la fața locului să fie prezenți și reprezentanți ai CON Bucovina care se vor ocupa de această parte.

Cifra de afaceri BUCOVINA VERDE BUSINESS S.R.L.. a fost de 633,787.00 RON în anul 2023, cu un profit de 245,379.00 RON.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 68.13%.

BUCOVINA VERDE BUSINESS S.R.L. a raportat un număr de 3 angajați în anul 2023.

Firma BUCOVINA VERDE BUSINESS S.R.L. din VICOVU DE SUS, CUI 42859758, a fost înființată la data de 31-07-2020 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.