CRYPTO

Nike și RTFKT dezvăluie CryptoKicks-primii lor pantofi de sport Ethereum NFT Metaverse

Primii purtători Nike metaverse NFT sunt acum în direct, cu NFT-uri Skin Vial care schimbă stilul.

Gigantul în materie de pantofi de sport și îmbrăcăminte Nike a făcut un pas important către metaverse în decembrie, când a achiziționat RTFKT Studios, o firmă cunoscută pentru adidașii digitali originali vânduți ca active NFT. Astăzi, această alianță a dat primele sale roade, deoarece RTFKT a dezvăluit primii adidași NFT din Ethereum ai Nike.

RTFKT x Nike Dunk Genesis CryptoKicks sunt articole purtabile digitale care sunt aparent concepute pentru a fi utilizate în lumile metaversului. RTFKT le-a dezvăluit inițial printr-un videoclip teaser pe Twitter, care arată cum aspectul pantofilor digitali poate fi modificat prin intermediul unor „flacoane de piele” colectabile, care pot fi schimbate pentru a permite diferite stiluri.

Primele CryptoKicks ale Nike pot fi deschise prin intermediul MNLTH Ethereum NFT-uri de la RTFKT, care au fost distribuite gratuit deținătorilor valoroaselor NFT-uri cu imaginea de profil CloneX ale RTFKT și altor NFT-uri anterioare ale RTFKT în februarie. Un NFT este un tip de token care este utilizat pentru a demonstra proprietatea asupra activelor digitale, cum ar fi articole de jocuri video, opere de artă sau aproape orice altceva online.

Dezvăluirea de astăzi a venit în urma unei serii de misiuni, sau puzzle-uri, pe care colecționarii au trebuit să le rezolve înainte ca RTFKT să lanseze site-ul web care permite deținătorilor să deschidă misterioasele seifuri NFT. După cum au împărtășit unii deținători prin intermediul rețelelor de socializare, seifurile MNLTH conțin o pereche de CryptoKicks, un singur Skin Vial și un al doilea seif MNLTH.