ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Nesimtirea unui primar PNL. Suparat foc ca nu a auzit cand s-a batut la usa si ca ziaristul trebuia sa anunte ca vrea sa il gaseasca pentru discutii

Nesimtirea unui primar PNL din judetul Suceava. Edilul Tudor Zdrob din comuna suceveana Fundu Moldovei  s-a suparat foc  ca nu a auzit  marti, cand s-a batut la usa viceprimarului  si ca ziaristul trebuia sa se anunte din timp daca vrea sa fie gasit pentru discutii.

Prezenta unui ziarist la o primarie dintr-o comuna suceveana condusa de PNL fara a se anunta este privita cu rautate de edili.  Un exemplu cert este cel din Fundu Moldovei. Primarul  s-a suparat foc ca a fost deranjat de la discutiile  pe care le facea in biroul viceprimarului Mihai Ciumau .

,, Ati intrat si nu ati batut la usa!,, se arata revoltat Tudor Zdrob desi, in realitate s-a batut insa cel mai probabil prinsi de discutii, oamenii din biroul cu pricina nu s-ar fi gandit ca la o ora neanuntata, apare un ziarist.

Edilul nervos cel mai probabil ca pe linie politica si ca ziaristii  nu fac dictare dupa cum spun politicienii

Se pare ca aici e valabil zicala < Cine nu este cu noi este impotriva noastra>. Cel mai probabil, retinerea de catre procurorii DNA Cluj a fostului consilier personal al lui Gheorghe Flutur ii afecteaza si pe primari care nu s-ar fi asteptat ca magistratii anticoruptie sa salte un liberal din judetul Suceava. Faptul ca jurnalistii sucevenii au scris despre coruptia care bantuie institutiile sucevene este privita cu ochi rai de catre edilii din teritoriu.

Realitatea este ca reporterul stiridinbucovina.ro a  batut la usa insa asa  de dincolo de usa nu se auzea o vorba. Surpriza a fost ca ziaristul i-a gasit la o discutie pe patru angajati ai primariei intre care primarul, viceprimarul, mana dreapta a edilului-Silvian  Poenaru si inca un angajat facut sef la Serviciul Public de Utilitati Fundu Moldovei.

Si edilul a ridicat chiar tonul de parca este pe propria plantatie si s-a aratat deranjat ca nu s-a anuntat ziaristul ca vine la primarie. Una peste alta, conduita lui Tudor Zdrob ridica multe semne de intrebare.

De ce s-a ofticat Tudor Zdrob?

Primarul Tudor Zdob este de ani buni la conducerea Primariei.La capitoul folclor sta foarte bine. Chiar si la unele investitii.  Edilul a inceput organizarea festivalurilor in timp ce  drumurile de pamant impanzesc comuna. Dupa ce ziaristul a parasit biroul si a spus ca il asteapta la discutii, primarul si-a continuat cu aceeasi nesimtire vorbele  ,,Aici ne-am intalnit sa vorbim problemele comunei. Ar fi trebuit sa ma anuntati. Ce credeti ca las acum totul si stam de vorba?,,

,, Ati batut la usa? Dar vi s-a spus sa intrati? Ati auzit cumva Da,intrati?,, sustine cu tarie si cu o voce de  parca jurnalistul habar nu are de codul de conduita.  Si te intrebi daca la usa primarului ar fi batut un simplu localnic neanutat sau daca omul a uitat sa bata la usa ce s-ar fi intamplat.  Nu numai primarul a uitat de bunul simt dar la acceasi categorie este si fostul sau consilier personal, angajat apoi cu avizul conducerii Primariei  la  Serviciul de Salubrizare-Silvian  Poenaru, cel care face contracte  cu firma sa,   inclusiv cu Primaria Fundu Moldovei dar si cu alte Primarii din zona. Despre manevrele financiare insa intr-un alt articol.