BREAKING NEWS

Nepotul lui Adriean Videanu în conducerea Rompetrol Rafinare

Constantin Saragea, secretarul general al Ministrului Energiei și Tamila Mikulichi, director Grup Administrativ în cadrul KMG International, au fost desemnați membri provizorii ai Consiliului de Administrație al companiei Rompetrol Rafinare SA. Mandatele își produc efectele începând cu data de 1 august 2023 și până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor. Constantin Saragea este nepotul baronului PDL de Teleorman, Adriean Videanu.Rompetrol Rafinare SA are doi noi membri în Consiliul de Administrație, începând cu 1 august 2023. Tamila Mikulich și Constantin Saragea au fost numiți membri provizorii  ai CA, pe cele 2 poziții rămase vacante în urma alegerii, începând cu 1 mai 2023, de către Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 27 aprilie 2023 a doi candidați pe cele 4 locuri vacante la data anterior menționată.

Cine este Saragea?!

Constantin Saragea a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București, fiind masterand în cadrul aceleiași facultăți, specializarea ,,Automatică Avansată”. De asemenea, Saragea a absolvit și un curs postuniversitar în ,,Managementul Instituțiilor Publice” din cadrul academiei de Studii Economice București.

De-a lungul anilor, Saragea a ocupat funcții de control al calității sau project management, iar din 2005 a condus mai multe birouri din cadrul ministerelor de Finanțe, Fonduri Europene, Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fonduri Europene, cu atribuții inclusiv în acțiuni de coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență. De asemenea, Saragea a fost secretar general al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, iar în prezent ocupă funcția de secretar general al Ministerului Energiei.

Constantin Saragea a fost numit în funcția de secretar general al Ministerului Energiei condus de către Sebastian Burduja. Constantin este nepotul baronului Adriean Videanu, iar Burduja este finul său.