ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

,, Nepotul,, din Mălini nu se lasă de ilegalități. Patronul Nicolae Ilișescu a pus lacăt pe poarta de la intrare. Oamenii legii dusi cu preșul timp de cateva zile

,, Nepotul,, din Mălini nu se lasă de ilegalități. Patronul Nicolae Ilișescu, fost candidat la funcția de primar din partea PNL, a pus lacăt pe poarta de la intrare. Oamenii legii dusi cu preșul timp de cateva zile.
Pe 19.06.2024, polițiștii au avut suspiciuni la două transporturi de material lemnos cu autoutilitara marca „Mercedes” cu nr. de înmatriculare SV-70-NEP, la sediul SC Nepotul SRL, fără ca aceasta să dețină documente de proveniență. :
         La sediul SC Nepotu SRL din com. Mălini, sat Iesle, jud. Suceava, a fost identificată autoutilitara marca „Mercedes” cu nr. de înmatriculare SV-70-NEP, aceasta neavând încărcătură lemnoasă.
   Totodată, au fost efectuate verificări în aplicația „SUMAL”, rezultând faptul că  autoutilitara marca „Mercedes” cu nr. de înmatriculare SV-70-NEP deține aviz emis de SC „Transilis-Forest” SRL cu punct de descărcare în jud. Bacău.
       Avându-se în vedere cele constatate, s-a solicitat sprijinul Gărzii Forestiere Suceava, iar la data de 20.06.2024 un echipaj din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și lucrătorii din cadrul SPR 7 Mălini, s-au deplasat la sediul SC Nepotul SRL din com. Mălini, sat Iesle, jud. Suceava, ocazie cu care s-a constatat că poarta de acces este închisă. S-a procedat la contactarea telefonică a  a lui Ilișescu Nicolae, administratorul societății, care a relatat că se află pe raza jud. Bacău.
Totodată i s-a adus la cunoștință că la data de 21.06.2024 , va avea loc activitatea de control si va fi necesara prezenta unui reprezentat legal in vederea punerii la dispozitie a documentelor specifice necesare interogarii in aplicatia SUMAL 2.0.
       Ulterior, punctul de lucru al SC Nepotul SRL din com. Mălini, sat Iesle, jud. Suceava, s-a prezentat Rumpel Ionut, in calitate de imputernicit al SC Nepotul SRL. In depozitul mentionat a fost identificat material lemnos
La data de 26.06.2024, administratorul a prezentat situatia scriptica a stocurilor de materiale lemnoase existente in depozitul mentionat, constatandu-se faptul ca societatea detine 330,3 mc lemn rotund rasinoase , 109,31 mc cherestea rasinoase si  89,68 mc resturi de lemn . Cu ocazia controlului s-au constatat abateri privind modul de efectuare a fotografiilor conform prevederilor legale, ocazie cu SC Nepotul prin administratorul Ilisescu Nicolae a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 3000 lei, conform art. 19, alin. 2 ind. 2, lit. a din Legea nr. 171/2010 .
Citiți și
„ÎMPREUNĂ – pentru LIBERTATE ȘI DEZVOLTARE!”.
Ce declaratie facea gateristul in campania electorala:
,,„Știu că localitatea noastră este una la care se uită un județ întreg, dar de data aceasta, se va uita admirativ. Este impresionant felul în care oamenii din Mălini au reacționat când au auzit că am hotărât să ne implicăm și să nu mai stăm să privim de pe margini. E un singur lucru pe care eu vreau să-l știe oamenii: că NU Nicolaie Ilișescu candidează, ci ei toți! Noi mergem până la capăt, cu ei alături”, a spus tânărul din Mălini.

„Ne axăm pe principii de transparență, responsabilitate și respect reciproc. Vrem să construim o comunitate unită și solidară, în care fiecare locuitor să se simtă valorizat și să contribuie la progresul comun. Astfel, împreună, putem depăși orice obstacole și să realizăm aspirațiile noastre pentru o viață în Mălini mai bună și mai prosperă. S-a terminat vremea răzbunărilor și neînțelegerilor dintre oameni. Dorim să arătăm că suntem la alt nivel!”, spunea Ilișescu.

Cel mai important mesaj al său era  „ÎMPREUNĂ – pentru LIBERTATE ȘI DEZVOLTARE!”.

Cum nu a ieșit primar la scrutinul electoral din 9 iunie, gateristul s-a apucat serios de treaba.