ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Nașul bărbatului decapitat a fost REȚINUT

Un bărbat a fost reținut în urma audierilor din noaptea de sâmbătă spre duminică. Procurorii au decis să îl rețină pe nașul bărbatului decapitat cu o cruzime ieșită din comun. 

În vârstă de 57 de ani, bărbatul va petrece 24 de ore în arest. Acesta a fost anchetat pe parcursul nopții, după ce a fost însoțit de mascați la sediul IPJ. Potrivit unor martori, nașul bărbatului decapitat a fost ultima persoană văzută în compania victimei. “Dimineaţă a fost pe la mine băiatul meu (n.r., principalul suspect). L-am întrebat unde a fost ieri şi mi-a spus că s-a întâlnit cu finii. Mi-a spus că pe finul l-a dus acasă, era beat. A strigat şi un băiat de acolo că a căzut jos (n.r., victima), că el singur nu putea să-l ducă. Mi-a spus că împreună cu acel băiat l-au dus acasă (…) Nu cred că ar fi putut să-i facă ceva, erau în relaţii bune, se cinsteau. Când a venit dimineaţă nu era murdar de sânge, nu nimic, nu era agitat, era treaz”, a spus tatăl naşului.

Bărbatul suspect a fost însoţit de mascaţi la poliţie, la început având calitatea de martor. Oamenii legii au, însă, motive să creadă că bărbatul este autorul crimei. Acesta a fost audiat, în cursul nopţii de sâmbătă, urmând ca procurorii să ia decizia privind calitatea acestuia în dosarul crimei.

Tragedia a avut loc în comuna Călărași, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Victima, în vârstă de 54 de ani, locuia singură, iar sâmbătă dimineaţă a fost vizitată de fratele său. Acesta i-a găsit, însă trupul într-o baltă de sânge, cu capul pur și simplu detașat de corp. Omul a sunat speriat la 112, fiind anunţate Poliţia şi Ambulanţa.