ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Moarte subită pentru un bărbat din comuna Pârteştii de Jos

Moarte subită pentru un bărbat din comuna Pârteştii de Jos. Ieri, la orele 13:46, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un echipaj al ambulanței cu privire la faptul că un bărbat  nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Concubina persoanei decedate spunea că ieri, în jurul orelor 13:00, în timp ce se afla la locuinţa sa din sat Vârfu Dealului, com. Pârteştii de Jos, jud. Suceava împreună cu concubinul ei , acesta i-a spus că se simte rău, ocazie cu care  femeia a apelat SNUAU 112 pentru a solicita un echipaj de ambulanță. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței.

Cadrele medicale l-au gasit pe barbat într-o stare de inconstiență moment în care au început să efectueze manevre de resuscitare, ulterior fiind constatat decesul întrucât persoana în cauză nu a prezentat semne vitale cu ocazia efectuării manevrelor de resuscitare. Echipajul de ambulanță de la fața locului a constat cauza decesului ca fiind un stop cardio-respirator, bărbatul suferind de aecțiuni cardiace.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului urmând a fi efectuată autopsia medico legală.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „Ucidere din culpă” faptă prev. şi ped. de art. 192, alin. (1) din Codul Penal, cauza urmând a fi soluţionată procedural prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Gura Humorului.