ACTUALITATELOCAL

Minoră accidentată de un şofer care a fugit de la locul faptei

Un şofer de 23 de ani a accidentat o fată de 13 ani pe o stradă din municipiul Suceava, ulterior acesta părăsind locul faptei.

Minora s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, iar doctorii au anunţat poliţia.

”La data de 22.09.2022, ora 16,22, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, la o unitate spitalicească, s-a prezentat pentru îngrijiri medicale o localnică de 13 ani, care a precizat faptul că a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiei”, informează vineri IPJ Suceava.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 21 septembrie, în timp ce conducea autoturismul pe strada Universităţii din municipiul Suceava, un bărbat de 23 de ani din comuna Moldoviţa a surprins şi accidentat o localnică de 13 ani, după care a părăsit locul accidentului.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.