administratie

Mesajul primarului comunei Voitinel, Maria Pleșca la deschiderea noului an școlar 2023/2024

În toate instituţiile de învăţământ din județul Suceava,  incepe luni, 11 septmebrie 2023 noul an  școlar. Primarul comunei Voitinel, Maria  Pleșca  a ținut să transmită un mesaj elevilor, profesorilor şi părinţilor.

„Noul an şcolar, care începe luni,  îmi oferă prilejul de a ura mult succes tuturor elevilor şi cadrelor didactice din comuna Voitinel.

Respectul, încrederea și toleranța sunt trei valori care trebuie să domine comunitatea scolară, sunt valori ale căror sensuri le dăm împreună, prin colaborarea permanentă dintre elevi profesori și părinți.

Sunt momente cu o puternică încărcătură emoţională pentru fiecare, momente în care după o vacanţă binemeritată, continuaţi drumul cunoaşterii. Este un drum frumos, deloc uşor, însă un drum pe care îl parcurgeţi împreună.

Stimate cadre didactice, vă felicit pentru tot ce aţi reuşit să realizaţi împreună cu elevii noştri şi sunt convins că şi în acest an îi veţi pregăti cu acelaşi devotament și profesionalism, care au adus prestigiu scolii, prin rezultatele obţinute de elevii pregătiţi de dumneavoastră.

Dragi elevi, aveţi entuziasm şi energie, aveţi capacitatea de a depăşi orice obstacol prin responsabilitate şi seriozitate, iar cunoştinţele pe care le veţi acumula în acest an vor contribui la dezvoltarea voastră, la clădirea viitorului vostru ca oameni.

Aveți alături de voi cadrele didactice care vă vor transmite cunoştinţele şi experienţa necesare pregătirii voastre și părinții care la fel cum vă sunt alături la deschidrea noului an școlar 2023/2024 , vă vor sta, alături în continuare cu toată dragostea şi susţinerea.

Vă doresc un an școlar plin de reușite, un an care să aducă un plus de liniște, un plus de performanță în sistemul de educație la construcția căruia contribuim fiecare în egală măsură.
Mult succes tuturor!”.