ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

 

La data de 20.09.2023, ora 12.45, polițiștii Postului de poliție Putna au oprit pentru control pe raza localității, pe Drumul comunal ”Sihăstria” o autoutilitară care transporta material lemnos, respectiv buștean gater molid.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat din comuna Putna, județul Suceava.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit că acesta transporta cantitatea de 3,39 m.c. buștean gater molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 Modificată,  iar materialul lemnos în valoare de 1.728 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

 

La 20.09.2023, orele 15.10, lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Sucevița, au identificat pe raza com. Sucevița, sat Voievodeasa, jud. Suceava, o autoutilitară care transporta material lemnos.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat din comuna Sucevița, județul Suceava.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit că acesta transporta cantitatea de 4,00 mc lemn de lucru rășinoase – molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 Modificată, iar materialul lemnos în valoare de 2.040 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.