BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Masacru la un centru de antrenament pentru recruţi, în Rusia. 11 persoane au fost ucise. Moscova acuză un „atentat terorist”

Doi cetățeni ai unei țări CSI au comis un atac terorist în timpul unei sesiuni de antrenament de împușcături la un teren de antrenament militar din regiunea Belgorod, unsprezece persoane au fost ucise în atac și alte 15 au fost rănite, a declarat reporterilor sâmbătă Ministerul rus al Apărării,potrivit TASS.  Masacrul a fost inregistrat pe poligonul de antrenament al districtului militar de vest din regiunea Belgorod”

Cei doi atacatori au fost împuşcaţi mortal de forţele de ordine care au intervenit la poligonul militar din regiunea rusă Belgorod, situată la frontiera cu Ucraina.

„În cursul unei sesiuni de antrenament cu persoane care au exprimat voluntar dorinţa de a participa la operaţiunea specială din Ucraina, terorişti au deschis focul cu arme uşoare asupra personalului unităţii.11 persoane au fost ucise, iar alte 15 sunt rănite şi spitalizate”, a comunicat Ministerul Apărării de la Moscova,arata TASS.