BREAKING NEWSPOLITIC

Marian Mina (PSD), reacție dură la adresa liberalilor după comentariul lui Dan Motreanu: „Sunteți niște scandalagii de doi bani, care nu aveți nicio treabă cu ideea de guvernare”

Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a ironizat PNL în contextul votului dat luni de Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și susține că liberalii sunt „niște scandalii de doi bani”, care nu au „nicio treabă cu ideea de guvernare”.

Marian Mina (PSD), reacție dură la adresa liberalilor

Afirmațiile social-democratului au venit în replică la comentariul făcut de Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, în legătură cu posibilitatea ca proiectul votat luni de Parlament să pice la Curtea Constituțională – liberalul spusese că Marcel Ciolacu ar trebui să își depună mandatul de premier dacă se întâmplă acest lucru.

Motreanu, colegul tău Rareş Bogdan desfiinţa pensiile speciale în 30 de zile… De vreo 3 ani!

Ciolacu chiar a reuşit în 11 zile! Asta este diferenţa între noi. Voi sunteţi nişte scandalagii de doi bani, care nu aveţi nicio treabă cu ideea de guvernare. Lătraţi la gard în continuare, noi ne vedem de reforme şi de economie. Asta vor românii, Motreanu!

P.S.: Miercuri, se votează Legea 286/2009. Deci, în acest context, dacă vrei demisii, Motreanu, începe cu propria ogradă, chiar cu preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu! După scandalul cu DGASPC, nu mai are ce căuta în fruntea judeţului!”, a scris Marian Mina, luni, pe Facebook.