ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Maramureșan în chiloți în parcul din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cinci persoane au fost indignate și au anunțat poliția. Victima s-a scuzat și a motivat că nu mai poate suporta căldura

Maramureșan în chiloți în parcul din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cinci persoane au fost indignate și au  anunțat poliția. Victima s-a scuzat și a motivat că nu mai poate suporta căldura. Reclamagii i-au bătut obrazul si i-au atras atentia că nu e chiar căldura insuportabilă. Pana una alta, oaenii legii au intocmit dosar penal.

Ieri, la  ora 16:00, lucrătorii Poliției Mun. Câmpulung Moldovenesc aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat în flagrant săvârșirea de către numitul Dinco Vasile, din com. Bogdan Vodă, jud. Maramureș, a infracțiunii de “Ultraj contra bunelor moravuri”, faptă prev. și ped. de art.375 Cod Penal.

În fapt, la data de 19.06.2024, lucrătorii din cadrul B.O.P. aflați în serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, au sesizat prezența persoanei în cauză, în proximitatea platoului central, aceasta deplasându-se în parcul alăturat platoului, fiind dezbrăcat de pantaloni în lenjerie intimă.

Cu prilejul intervenției la eveniment, au fost identificate un număr de cinci persoane care au indicat faptul s-au simțit indignate ca urmare a celor săvârșite de către Dinco Vasile, cu atât mai mult cu cât, la momentul săvârșirii infracțiunii, în aceeași locație se aflau mai mulți părinți care își conduceau copiii de la școală/se aflau în parcul în care se afla și Dinco Vasile.

Urmare a constatării, a fost întocmit dosar penal, iar după audierea a parte dintre persoanele care au luat contact cu făptuitorul și a administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale.

Cu prilejul audierii sale în calitate de suspect, Dinco Vasile a indicat aceea că a săvârșit infracțiunea pe fondul temperaturii crescute.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, în acest sens fiind constituită escortă în vederea conducerii acestuia la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, cauza urmând a fi soluționată procedural.