GENERAL

Mamă și fiică ucise cu bestialitate

Descoperire macabră, duminică dimineață, într-o localitate din județul Botoșani.

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare, cu gâturile tăiate, în propria gospodărie. Descoperirea a fost făcută în satul Poiana, comuna Cristineşti, de către unul dintre vecinii acestora, care a observat trupul neînsuflețit al uneia dintre ele, zăcând în curtea casei. Bărbatul s-a apropiat și a observat că era vorba despre bătrâna de 82 de ani, care locuia în gospodărie. Speriat acesta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

n scurt timp la faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă şi poliţie. Oamenii legii au avut parte, însă, de o imagine de coşmar atunci când au ajuns la faţa locului. Astfel, aceştia au descoperit şi trupul neînsuflețit al fiicei bătrânei, în vârstă de 54 de ani, moartă în aceleași condiții. “La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent de la Substația Dorohoi. Din păcate, însă, leziunile suferite de cele două femei erau incompatibile cu viața”, a precizat medicul primar Nicușor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

Anchetă demarată de poliţişti

La fața locului a ajuns și un procuror, mai multe echipe de criminaliști, precum și polițiști de la investigații criminale. “Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că este vorba despre două femei, de 54 și 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violență pe corp. Au fost demarate cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

În prezent oamenii legii încearcă să găsească autorul sau autorii faptelor.

Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani.

sursa:monitoruldebotosani.ro