GENERAL

Localnic din Straja recalcitrant. Și-a bătut nevasta și a spart geamurile casei

Localnic din Straja recalcitrant. Și-a bătut nevasta și a spart geamurile casei.Dosar penal privind infracţiunile de ,,distrugerea” și „violența în familie”.

 

Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 59 ani, din comuna Straja, despre faptul că soțul său a lovit-o și a spart geamurile ușii.

Elena care locuiește la locuința mamei sale, din comuna Straja, aceast declarând verbal faptul că, în 30.07.2024, în jurul orei 23.00, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice și din cauza geloziei, a fost lovită cu palma de către soțul său, Ilie. De asemenea, barbatul a distrus un ochi de sticlă al ușii de acces a bucătăriei de vară.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de femeie, s-a constatat că în cauză există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a acesteia, însă aceasta s-a opus emiterii unui OPP împotriva soțului său.

Persoana vătămată, nu a dorit intervenția unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. SOTIA  a formulat plângere penală.

Barbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie în vederea consultului de specialitate, întrucât acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și prezenta un comportament agresiv.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de ,,distrugerea” și „violența în familie”.